13 Ocak 2016 Çarşamba

burak

Ankara Kilit Taşı

Değerli Ankaralılar, kilitli parke taşı uygulamalarımızla sizlerleyiz. Firmamızdan çok farklı modellerde ve biçimlerde kilit taşı çalışmaları alabilirsiniz. Ankara kilit taşı uygulamalarımızda kesinlikle ilk beş arasında giren firmalardan biridir. Uygun fiyata, kaliteli malzeme, mükemmel işçilik, doğru ölçü ve yerleştirme ile mekânlarınızın yüzünü güldüreceğiz. Dilerseniz çağrı merkezimizden, dilerseniz internet sitemizden firmamız hakkında bilgi alabilir ayrıca merak ettiğiniz noktaları da bize bildirebilirsiniz. İthal ve yerli malzemelerin en iyisini özellikle seçerek kullanmaktayız. Ekiplerimiz alanında deneyimli elemanlardan oluşmaktadır. Titizlik ve müşteri memnuniyeti firmamız için her zaman ön plandadır. Öncelikle işlem yapılacak yer hakkında sizden bilgi alarak gerekirse yerine ön inceleme yapmaktayız.
Ankara kilit taşı olarak birçok farklı çeşit ve malzeme ile çalışmaktayız. Elips kilit taşı, klasik kilit taşı, çim taşı, üç boyutlu klips taşı modelleri, küp taşı gibi farklı seçeneklerimizle sizlerleyiz. Bunlar genellikle yoğun olarak kullanılan çeşitler olup birçok farklı malzeme ve model ile de firmamız sizinle. Sizden gelen taleplere de özellikle cevap vermeye çok dikkat ediyoruz. Bizimle iletişime geçtiğimizde işlem yapılacak iç veya dış mekânın özelliklerine dikkat ediyoruz. Bundan sonra sizden gelen talepleri de dikkate alarak en doğru malzeme seçimini yapıyoruz. Öte yandan, ölçülerin doğru alınması, malzemelerin estetik şekilde yerleştirilmesi gibi detayların da firmamız tarafından eksiksiz yapıldığını ekleyelim. Mevcut çalışmalarımıza ait resimleri sitemizde örnek olarak bulabilirsiniz.
Ankara kilit taşı çalışmalarımız konusunda referanslarımız da yine sitemizde. Taşların döşenmesinin detaylarla dolu olduğunu ve titizlikle yapılması gerektiğini belirtelim. Öncelikle doğru işe doğru elemanların ve malzemelerin verilmesi gerekmektedir. Mekânda kot çalışması yapılması, düz ve eğimli alanların belirlenmesi çok önemlidir. Su giderleri yerlerinin ayarlanması, gider yerlerinin açılması doğru yapılmalıdır. Öte yandan, eğimli alanların düzleştirilmesi de yine ancak deneyimli ellerde doğru şekilde yapılabilir. Bu şekilde suyun akması sağlanır, su birikmesi de engellenmiş olur. Malzemelerin doğru ve ölçülü şekilde kilit taşı arasına yerleştirilmesi de önemlidir. Ayrıca döşeme işlemi tamamlandıktan sonra ise silindir aleti ile alanın düzleştirilmesi de firmamız tarafından yapılmaktadır.

Ankara kilit taşı firmamız olarak size a dan z ye en iyisini en uygun fiyata sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Kilit taşı parkeler mekânların zeminleri için her anlamda en avantajlı uygulamadır. Öncelikle maliyet açısından ekonomik çözümler sağlamaktadır. Bunun yanında, mekânlarda gerçekten estetik ve düzenli bir görüntü sağlamaktadır. Sağlam olduklarından uzun yıllar yıpranmadan kullanmak mümkündür. Ayrıca zaman içinde kullanımdan kaynaklanan yıpranma, eksilme, çatlama, kırılma gibi durumlarda basit birkaç işlemle taşların yenilenmesi de mümkündür. Tüm bu çalışmaların elbette uzman ellerde yapılması doğru olacaktır. Titizlikle çalışan firmaların yaptıkları işlemlerin uzun yıllar sizi memnun edeceğini belirtmek gerekir. Firmamıza bu anlamda sonuna kadar güvenebilirsiniz. 


burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.