3 Mayıs 2016 Salı

burak

Karo Taşı Ve Ustası

Karo taşı ve ustası Ankara karo taşı dükkan önü, yürüme yolları, apartman çevre düzenleme çalışmalarında sıklıkla tercih edilen Ankara karo taşları uygulandığı mekanlarda çok uzun yıllar kalıcı olacaklardır. Kilitli parke taşlarında olduğu gibi karo taşlarında da kalite çok önemlidir. Firmamız karo taşı imalatını son teknoleji makineleri ile üretmektedir. Ankara karo taşı döşeme ustalarımız uygulama konusunda tamamen profesyonel bir çalışma sergilemektedir. Karo taşı uygulaması çevre düzenleme çalışmaları arasında en zor olanlarından birisidir. Zemin tesviye işleminden sonra karo taşı döşemesi yapılacak alanın gönyesi alınarak ipler çekilir ve harç serilerek mastar çekilir uygulama sırasında bazı ustlar çimento ve su ile şerbet yaparak harç üzerine onu dökerek uygulama yapar kimi ustalar ise ıslak harç ile karo taşı döşemesi yapar her ikisi de sağlıklıdır. Karo taşları silimli karo ve kaldırım karosu olarak iki farklı modellerde üretilmektedir.  Genelde 30 x 30 ebatlarında ve 40 x 40 ebatların dadır. Sizlere Ankara merkez ve bütün ilçelerinde karo taşı satışı ve uygulamasında hizmet veren firmamızdan fiyat almadan karar vermeyin.


ANKARA İÇİ KARO TAŞI SATIŞ BÖLGELERİMİZ: Sincan karo taşı, Eryaman Karo taşı, Dikmen Karo Taşı, Çayyolu Karo taşı, Batıkent Karo taşı, Keçiören karo taşı, Gölbaşı karo taşı 


burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.