3 Mayıs 2016 Salı

burak

Kilit Taşı Çeşitleri Ve Fiyatları

Kilit taşı çeşitleri Ve fiyatları Ankara Kilit Taşı apartman bahçe düzenlemeleri yada diğer çevre düzenleme çalışmalarının kuşkusuz en çok tercih edilen ürünüdür. Kilitli parke özelikle de en çok tercih edilen modellerin başında eski klasik kilitli parke taşı dır. Son yıllarda dış mekan yer döşemeleri için bir çok farklı modeller üretilmeye başlanmıştır. Sizlerde bu kilitli parkeler ile bahçe düzenlemelerinizi daha dekor ve sağlam bir hale getire bilirsiniz.

Bu resimde gördüğünüz aşık taşı yukarı da da belirtiğimiz gibi en eski ve günümüz de de en çok tercih edilen modeldir. Diğer taşlardan farklı köşe yapısı sayesinde bir birine tamamen kilitlenme özelliği özelli vardır. Araç trafiğine yoğun bir şekilde maruz kalan bölgeler için bire birdir. Otopark alanlarında sıklıkla tercih edilme sebebi ise kilitli yapısı sayesinde kolay bir şekilde dağılmaz ve sağlam bir alt yapı sayesinde çökmez   6 cm 8 cm ve 10 cm kalınlıklarından üretilen kilitli parkenin farklı renk alternatifleri  vardır.


Elips kilitli parke taşı  fiyatları en şık modellerden birisi olan elips kilitli parke yürüme yolu kamelya zemin döşemeleri gibi alanlarda uygulaya bilirsiniz. Otopark alanlarında sağlıklı ol masada diğer bölgelerde uygulandığı alanlara modern bir görünüm sunacaktır. dalgalı ve geniş yapısı olan elips parke taşları 6 cm ve 8 cm olarak üretilir. Kırmızı gri, sarı, pembe ve beyaz renklerde üretilmektedir.

S taşı aşık modelinden sonra en çok tercih edilen Ankara Kilit Taşı modellerinden birisi olan S taş köşe yapıları sayesinde kilitlenme özellikleri çok fazladır. Yoğun trafiğe maruz kalan bölgeler de uygulanması bir sorun teşkil etmez benzinlik önü park, bahçe, otopark alanlarında güvenle tercih edebilirsiniz. S taş sadece 8 cm kalınlığında üretilir. Sarı, Kırmızı, Pembe ve beyaz ve gri renklerde üretilir .


Baklava taş en dinamik ve estetik kilitli parke modelidir. Bir diğer ismi ise Üç boyutlu kilitli parke dir. Yürüme yolu kapı önü park, bahçe gibi alanlarda uygulana bilir. Beyaz kırmızı, giri, sarı gibi renklerin buluşmasından oluşturulacak desenler uygulandığı alanlara şahene bir görünüm sunacaktır. Baklava taş sadece 8 cm kalınlığın da üretilmektedir.

Sekizgen kilitli parke 8 cm kalınlığında üretilen bu kilitli parke çeşiti 24x24 cm dir. Kırmızı gri, sarıi ve beyaz renklerde üretilirler genel de yürüme yolu dükkan önü gibi bölümlerde uygulanır. Otopark alanlarında pek tercih edilmemektedir.  Sevgili ziyaretçilerimiz İstanbul da kilit taşı çeşitlerinden almak ve uygulatmak için bizi aramanız
yeterli.


ANKARA KİLİTLİ PARKE FİYATLARI : Sincan Kilit taşı, Sincan kilit taşı fiyatları, Eryaman Kilit taşı, Eryaman kilit taşı fiyatları, Batıkent kilit taşı, Batıkent kilit taşı fiyatları, Dikmen kilit taşı, Dikmen Kilit taşı fiyatları, Çayyolu kilit taşı, çayyolu kilit taşı fiyatları, Gölbaşı kilit taşı, Gölbaşı kilit taşı fiyatları, İncek Kilit taşı, İncek kilit taşı fiyatları Ankara'nın bütün ilçelerinde kilit taşı satın almak ve uygulama yaptırmak için bizi aramanız yeterli 

burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.