25 Haziran 2016 Cumartesi

burak

Kilitli Parke Ankara

Yaşamımızın birçok alanında topluma açık yerlerde karşımıza çıkan kilit taşları hakkında pek çok şey söylemek mümkün olmakla beraber sizlere bahsedeceğim birbirinden farklı çeşitleri ve renkleri bulunan bu taşların çoğunun fabrika üretimi olduğunu belirtebiliriz.  Kilitli Parke Ankara boyu 20 cm, eni 16 cm olan bu taşların iç kısmı geniş ve gövde kısmı dardır. Uç kısımlarında birbirine geçen bu taşlar bir kilit mekanizması oluşturdukları için isimlerini buradan alırlar. Zemine oldukça kolay montaj edilen bu taşlar sökülmek istendiklerin de de rahatlıkla yerlerinden kaldırılır ve fazla zaman istemez.

Kilitli Parke Ankara

6 cm boyutundaki kilit taşları en çok tercih edilen taş boyutundadır. Kilitli Parke Ankara çeşitleri için yapım aşamasında çimento ile kum karıştırılır ve bir süre paletlerde soğuması beklenir. Bir palette isteğe göre kilit taşı bulunur. Alana ne kadar kilit taşı gerekliyse o kadar kilit taşı yerleştirilir. Bir palette hesaplanan alanda ne kadar kilit taşı gerektiğini uygulamayı yapacak olan usta ve ekip belirler. Ancak farklı renk seçenekleri arasından kişi rengini kendi belirler. Bunların sayede palete istenilen seçeneklere göre taşlar koyulur. Üretimleri standart olan bu Kilitli Parke Ankaranın boyutları istendiği gibi üretilmez. Standart boyutlar içerisinden kişi sadece renk ve mevcut boyut2 lik alana yeterli kilit taşı taşıma işlemi yapılabiliyor.
seçimleri ile model seçimi yapabiliyor. Eskiden damperli kamyonlarla sevkiyatı yapılırdı ancak son teknoloji sayesinde vinç sistemi ile 240 m

Kilitli Parke Ankara Döşemeleri

Âşık taşı modeli her yerde karşımıza çıkan modellerimizdendir. Kilitli Parke Ankara uygulamaları arasında en çok tercih edilen ve genelde kaldırımlarda rastladığımız modellerdir. Otopark, dükkân önü ve fabrika önlerinde kullanılıyor. Bu işlem yapılırken alandaki engebeler giderilir ve mastar çekilir. Bu işlem yapılırken alt yapı işlemleri de yapılır ancak alt yapı işlemleri daha önceden yapılmış olan bir yere yapılacaksa kilit taşı rögar kapaklarına ve su giderlerine aynı seviyede olması için gerekli çalışmalar yapılır. Kilit taşı döşemesi olacak yere bordur taşı döşemesi olacaksa etrafına bir ip çekme yardımıyla yastık betonu atılarak uygulamaya hazırlanılıyor. İşlemin sonunda üzerinden kompresör ile geçilir ve taşların daha fazla sıkışması görüntüsünün bozulmaması adına kum serpilir. Bu sayede uzun ömürlü dayanıklı ve estetik bir görüntüye sahip olan bahçelerimize kavuşuruz.



burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.