26 Ekim 2016 Çarşamba

burak

Kilitli parke taşı

Kilitli parke taşı Farklı farklı renk seçeneklerinin yanı sıra bir çok farlı modeller de de üretilen kilit taşı otopark ve diğer dış mekanlarda betona alternatif olarak uygulanmaktadır.  Beton mu kilit taşı mı ?  hangi si daha uzun ömürlü ve estetik olacaktır. Elbette kilitli parke taşı uygulamasının avantajları
başta ekonomik olmasının yanı sıra dayanıklılık açısından beton her ne kadar daha sağlam olarak görülse de meydana gelecek küçük çatlaklıklar zamanla büyük boyutlara  ulaşacak tamir harçları geçici çözüm olsa da her geçen gün dağılmalar devam edecektir.  Kilit taşı çalışmasında ise TSE belgeli iso 9001 belgeli olan kilit taşı çeşitleri beton kadar sağlam ve çatlama, kayma, çökme, kırılma gibi sorunlarda ise ekonominize zarar vermeden aynı parke taşını  çok kolay bir şekilde değiştire bilirsiniz.
Yapılan tadilatlarda ise değişme izi tamir izi kalmayacaktır.  Parke taşı çeşitleri elips taşı, dekor parke taşı, S taşı gibi farklı ebatlarda farklı renklerde parke taşı çeşitleri bulmak mümkündür. Saydığımız bu parke taşı çeşitleri genelde 6 cm ve 8 cm kalınlığında 20 cm uzunluğunda üretilmesinin yanı sıra kırmızı, beyaz, gri, sarı, siyah gibi bir çok renk seçenekleri ile de  uygulanacağı mekanın görünümü  oldukça güzel bir hal alacaktır.

KİLİT TAŞI ZEMİNİ VE DAYANIKLILIK 

Kilitli parke taşı döşemesi yapılacak mekan ne amaçla kullanılacak ?  Otopark alanın altında kapalı garaj depo vs gibi alanlar var mı ? ve otopark alanına girecek olan araçlar ağır tonajlı mı? Bunların yanı sıra Ankara kilit taşı uygulanacak zeminimiz toprak ve otopark amaçlı kullanılacak ise mutlaka çökmeler meydana gelecektir. onun Ankara kilit taşı döşemesi yapılacak alanımıza çökme yapmaması için beton atılması ya da mıcır serilmesini tavsiye ediyoruz. 
  • Kilit taşı ustası: her birisi özenle seçilmiş parke taşı ustalarımız iş ahlakı çerçevesinde sizlere
    kaliteli hizmet sunmaktadır. 
  • Kilit taşı fiyatları: son derece ekonomik olan kilit taşı çeşitleri Ankara içersin de 1 m2 si malzeme + işçilik şeklinde 25 TL  olarak fiyatlandırılmış dır. Ankara m2 ye ve alanlara ve ilçelere nakliye ye göre farklılık göstere bilir. 
  • Renkli parke taşı: sarı, kırmızı, beyaz, gri farklı renklerde kilit taşı renkleri ile uygulamalarınızı süsleye bilirsiniz.
  • Ankara kilit taşı: ankara kilit taşı satışı ve uygulama işlerinde yaklaşık 10 yıldır. Hizmet veren firmamız kilit taşı dışında diğer çevre düzenleme işlerinde de sizlere hizmet veriyor. 
ANKARA KİLİT TAŞI USTASI VE DÖŞEMESİ
Uygulaması tamamen ekip işi olan parke taşı döşemesi yorucu olduğu kadar profesyonellik gerektirir. döşeme esnasında dikkat edilmesi gereken belirli başlı bir çok nokta vardır. Bunların en önemlisi de elbette su giderleridir. Kilit taşı döşemesinden sonra taş üzerinde kapı önünde su birikmesini iş verende kilit taşı ustası da istemez elbette onun için kilit taşı uygulaması için profesyonel bir usta seçmeniz ya da anahtar teslimi yapan sağlam bir firma işle çalışmanız nokta atışı olacaktır
  • Parke taşı döşemesi yapılacak alan tesviye yapılarak arındırılır.
  • Toz serilerek gerekli meyil çalışması yapılır.
  • kilit taşı döşeme işleminden sonra silindir vurularak taşlar düz bir hale getirilir.

BORDÜR TAŞI DÖŞEMESİ VE FİYATLARI 

Standart bahçe bordür taşlarının dışında kara yolları bordürü ve diğer mekanlarda uygulanan 70 cm uzunluğunda ki bordür taşları vardır. Bunların arasında en çok tercih edilen ise 50x20x10 ebatlarındaki standart bahçe bordür taşlardır. Uygulaması  parke taşı gibi yorucu dur. İpler boylu boyunca çekilerek tesviye yapılır ve yastık betonu atılarak bordür taşları dizilmeye başlanır. Aynı hizada olması gerekir.  Ve sonrasında derz dolgusu yapılarak ön ve arka harç laması yapılır. kaynak
http://www.kilitliparketasi.com/kilitli-parke-tasi.html
ANKARA İÇİ KİLİT TAŞI SATIŞI VE UYGULAMASI İÇİN HİZMET BÖLGELERİMİZ 

Sincan kilit taşı, Eryaman Kilit taşı, Keçiören kilit taşı, Dikmen Kilit taşı Gölbaşı kilit taşı 

burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.